Άρης Σοϊλέδης: «Κόλαφος» κατά του Σπύρου Μαρτίκα – «Μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης το πρωί της Δευτέρας 29/1.

Ο φιναλίστ του Survivor 2022 θέλησε να απαντήσει στα πρόσφατα αιχμηρά σχόλια που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας για τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

«Οποιοσδήποτε άλλος και να τα έλεγε αυτά θα με ενοχλούσε. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ο περισσότερος κόσμος δεν τον έχει σε υπόληψη, γιατί έδειξε πολύ καλά τι είναι μέσα στο Survivor. Με αυτά που λέει όμως νομίζω ότι μας θεωρεί χαζούς», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Βγαίνει και λέει ότι γύρισε από το Survivor και δεν τον αναγνώριζε η μάνα του. Δεν είπες αυτό, δεν είπες ότι δεν αναγνώρισες τη Μαρία γιατί ήταν διαφορετική, σχολίασες ότι το μακιγιάζ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου και αυτό το κάνει κοροϊδευτικό. Οπότε μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός», πρόσθεσε πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Είναι αστεία όλα αυτά, δεν ξέρει αν θέλω ή αν δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι, αν έχω μιλήσει ή όχι. Δεν τον έχει κανένας μας σε υπόληψη. Ο άνθρωπος αυτός, παρότι έχει τις δουλειές και τα μαγαζιά του, απ’ αυτό ζει. Στο Survivor μας έλεγε: τώρα δηλαδή θα είμαστε γνωστοί και θα μας ξέρουν όλοι στην Ελλάδα; Τα σχόλια για τη Μαρία τα έκανε για να την προσβάλλει», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης

Read More

And More