Άρης Σοϊλέδης: Ο θάνατος του πατέρα του και του αδερφού και η αποκάλυψη για τη γνωριμία του με την Μαρία Αντωνά

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 27/11 ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor, σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την δύσκολη απώλεια του πατέρα του, για τον θάνατο του αδερφού του από ναρκωτικά αλλά και για τη γνωριμία με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

«Ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω περάσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ξεπεράσω και ούτε νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε χάσει και τον αδελφό μου έξι μήνες πριν», εξομολογήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης.

Και συνέχισε: «Ουσιαστικά την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου χάνω τον αδελφό μου και την ημέρα που βάζω το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ χάνω τον πατέρα μου».

Ο Άρης Σοϊλέδης στη συνέχεια δήλωσε πως ο πατέρας του έδωσε μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο και συγκινημένος είπε: «Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει».

 

Όσον αφορά τον χαμό του αδελφού του από ναρκωτικά, ο Άρης Σοϊλέδης εξήγησε: «Μου λείπει ο αδελφός μου, αλλά είναι κάτι άλλο αυτό. Ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά πολλά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

H άγνωστη ιστορία για τη γνωριμία του με την Μαρία Αντωνά

 

Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε: «η αρχική μας κουβέντα έγινε μέσω Instagram και μετά καταλάβαμε ότι έχουμε κάποιους κοινούς φίλους. Το πρώτο, πρώτο μήνυμα που της είχα στείλει ήταν το 2014 και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ. Ήθελα να πιάσω κουβέντα για να την γνωρίσω. Την είχα δει σε ένα μαγαζί που είχε παίξει τότε μουσική και ως γύπας έστειλα «Γεια σου, τι κάνεις». Μου άρεσε πάρα πολύ και η μουσική που έπαιζε αλλά και σαν γυναίκα. Της έστειλα, λοιπόν, «Γεια σου τι κάνεις; Έπαιζες χθες μουσική στο τάδε μαγαζί» αλλά δεν μου έχει απαντήσει ποτέ».

«Τώρα που το σκέφτομαι μετά από χρόνια λέω πως καλά έκανε και δεν μου απάντησε! Βρισκόταν όμως σε σχέση φυσικά τότε και για αυτό δεν μου απάντησε. Μετά εγώ έκανα άλλη σχέση και μιλήσαμε ξανά το 2018. Κάποια στιγμή της έστειλα ένα μήνυμα στο Instagram, εκεί όμως είχαμε απάντηση, ξεκινήσαμε να μιλάμε, κανονίσαμε και βγήκαμε με κοινούς μας φίλους και έτσι κολλήσαμε και από εκείνη την ημέρα είμαστε αχώριστοι».

«Ήταν όλο πολύ γρήγορο και μάλιστα την πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά ήταν και οι γονείς μου» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. «Δέσαμε κατευθείαν! Η χημεία μας, τα θέλω μας, τα πιστεύω μας έδεσαν κατευθείαν. Ο μπαμπάς μου, δε, ήταν όλο καμάρι στο μαγαζί που πήγαμε και την αγάπησε πάρα πολύ.

Δηλαδή θυμάμαι πως ο μπαμπάς, ακόμα και στο νοσοκομείο που πηγαίναμε να τον δούμε, δεν της άφηνε το χέρι. Είχε τρελό έρωτα με την Μαρία. H Μαρία στεναχωρήθηκε πάρα πολύ όταν τον χάσαμε, δυστυχώς, αλλά η αλήθεια είναι πως δέσαμε πάρα πολύ. Από εκείνη την μέρα και μετά συγκατοικήσαμε. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί και σχεδόν τεσσερισήμισι χρόνια μένουμε μαζί», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.

Read More

And More