Αριστομένης Γιαννόπουλος για τη σχέση Παναγιώταρου – Σχίζα: «Μαζί με εσάς το ανακάλυψα»

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μίλησε στη Μένια Κούκου και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα. Η πρώην σύζυγος του γνωστού πλαστικού χειρούργου είναι ζευγάρι εδώ κι έναν περίπου χρόνο με τον επιχειρηματία και παίκτη του Survivor.

«Κι εγώ μαζί σας τα έμαθα, να ξέρεις. Δεν ήξερα τίποτα από πριν. Ωραία, εντάξει, μπράβο. Ταιριάζουν πιστεύω. Είναι αυτό που είχα πει και την προηγούμενη φορά, πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν ήμασταν κολλητοί με την Αλεξάνδρα, σχέση είχαμε και τη ρώταγα απ’ έξω, απ’ έξω αν ισχύει, μου το επιβεβαίωνε χωρίς κάτι στάνταρ» είπε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα.

«Εγώ τον Στάθη ως φίλο της δεν τον ήξερα να σου πω την αλήθεια. Μαζί με εσάς το ανακάλυψα. Ούτε στον γάμο μας θυμάμαι να έχει έρθει. Πόσο μακρινοί φίλοι ήταν, τι φιλική σχέση είχαν δεν μπορώ να το ξέρω γιατί τον Στάθη Σχίζα τον έμαθα από εσάς. Χωρίσαμε ειρηνικά με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει κάποιες φήμες του πόσο αληθινός ή όχι ήταν ο γάμος μας. Αυτό νομίζω πρέπει να είναι το σύνηθες. Δύο άνθρωποι πρέπει να κρατάνε κι ένα επίπεδο μετά» συνέχισε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

«Κι εγώ είμαι αλλού και μπράβο και στην Αλεξάνδρα που είναι αλλού, της εύχομαι τα καλύτερα. Δεν έχεις γνωρίσει το «αλλού» μου. Αν παντρευτεί τους επόμενους 6 μήνες δεν θα πάω στον γάμο της, είναι πολύ νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο. Αν παντρευτεί σε κάνα δυο χρόνια μπορεί και να πάω, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή ποτέ…» κατέληξε ο γνωστός πλαστικός χειρούργος στη Super Κατερίνα.

Read More

And More