Άστραψε και βρόντηξε η Φαίη Σκορδά: “Είναι απάτη, είναι επικίνδυνο και φοβάμαι…” (video)

Θύμα διαδικτυακής απάτης έχει πέσει η Φαίη Σκορδά, γεγονός που θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Παρασκευής μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Πρωινό“. Η γνωστή παρουσιάστρια μη κρύβοντας τον εκνευρισμό της, τόνισε γι’ ακόμα μια φορά ότι δεν έχει καμία σχέση με τις διαφημίσεις αδυνατιστικών προϊόντων και όλο αυτό είναι μια επικίνδυνη απάτη.

“Μου έρχονται κάποια μηνύματα στο Instagram για μία δίαιτα. Θέλω την προσοχή σας! Έχει 2 – 3 εβδομάδες που μου έρχονται τέτοια μηνύματα και τους απαντάω ότι είναι απάτη. Χθες, το είδα σε πολλά site…

Στο συγκεκριμένο σκέφτομαι και στενοχωριέμαι και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα, πραγματικά πρέπει να πλήρωσαν πολλά για να μπει αυτό παντού στο διαδίκτυο, ότι μία γυναίκα έχει θέματα υγείας, μία γυναίκα είναι έγκυος ότι αυτό το πράγμα μπορεί να κάνει κακό στην υγεία και να είναι επικίνδυνο. Λένε ότι έχω δώσει συνέντευξη γι’ αυτή τη δίαιτα και πέρυσι είχε γίνει αυτό το πράγμα.

Βγάζουν λεφτά κάποια άτομα και τα χρήματά σας όχι μόνο τα πετάτε αλλά μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Δεν ξέρεις τι έχουν αυτά μέσα…Εάν κάποιος με ακολουθεί και βλέπει αυτή τη διαφήμιση είναι απάτη, είναι επικίνδυνο και φοβάμαι μην συμβεί κάτι. Είναι απατεώνες! Ένα καλοστημένο παιχνίδι που δεν γίνεται πρώτη φορά σε εμένα”.

Read More

And More