Αθηναΐς Νέγκα: Μιλά πρώτη φορά για την παραίτηση από τον ραδιοφωνικό σταθμό που συνεργαζόταν

Όπως έγινε γνωστό, η Αθηναΐδα Νέγκα παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό που συνεργαζόταν και το αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του Πρωινού εντόπισε τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό, με την ίδια να τονίζει ότι αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα έλεγε και πάλι παραιτούμαι.

«Καμιά φορά κάνουμε μία δουλειά, την οποία την κάνουμε με αγάπη και κέφι κι εγώ ειδικά το ραδιόφωνο το κάνω με κέφι και αγάπη αλλά ακόμα κι όταν είμαστε ευχαριστημένοι, μπορεί να φτάσει η στιγμή που μπορεί να πεις «I quite» (σ.σ. παραιτούμαι). Το λέω στα αγγλικά γιατί είναι κίνημα αυτό.

Καμιά φορά λες «παραιτούμαι» και μπορεί να μην το πεις με τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Δεν είναι όλες οι παραιτήσεις έτσι. Αν σε πετύχει σε φάση που έχεις διάφορα στο κεφάλι σου, σίγουρα μειώνονται οι αντοχές σου. Νομίζω ότι το «παραιτούμαι» είναι μία κατάσταση καινούργια που μπαίνει κόσμος πολύ πιο εύκολα πια κι έρχονται και οι αλλαγές έτσι.

Αν δεν ήμουν καλή επαγγελματίας, κι αυτό δεν θα το ήξερες έτσι δεν είναι; Δεν έχω φήμη κακού επαγγελματία, αλλά έχω φήμη ανθρώπου που λέει την αλήθεια. Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω, θα έλεγα πάλι «I quite», ίσως και πιο δυνατά» δήλωσε η Αθηναΐδα Νέγκα.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Το παρασκήνιο της παραίτησής της

«Ακούστε τώρα τι γίνεται και πώς οδηγήθηκε στην παραίτηση η Αθηναΐς Νέγκα. Εγώ έμαθα πως υπήρχαν κάποιες σκέψεις από την ιδιοκτησία, επειδή ο Rock fm είναι ο ανταγωνιστικός του Red, ότι πρέπει να πάνε σε λίγο πιο αντρικό κοινό στην πρωινή ζώνη. Και προφανώς είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με κάποιους άλλους παραγωγούς για να γίνει πιο αντρικό το κοινό.

Και στη Νέγκα, αν τα έβρισκαν με τους άλλους, θα γινόταν πρόταση για να πάει σε άλλη ζώνη. Κάποιο πουλάκι της το σφύριξε πριν γίνει η συνάντηση με τους διευθυντές και εκείνη επειδή προφανώς δεν ήθελε να διαταραχθεί η σχέση με τη ζώνη που παρουσίαζε, αποφάσισε να παραιτηθεί. Είναι σα να πρόλαβε λίγο τις εξελίξεις. Αυτό είναι το ρεπορτάζ το δικό μου» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, μετά την προβολή των δηλώσεών της.

Read More

And More