Ατύχημα σε λούνα παρκ: Άδειασε σε 30 δευτερόλεπτα το νερό από το τρενάκι – Αποκάλυψη «βόμβα» στο Live News

Σε μία ακόμη αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, για το ατύχημα στο λούνα παρκ, στο οποίο τραυματίστηκαν νεαρά παιδιά. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη στο «ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ»: «Έχει προκύψει ότι υπάρχει πρόβλημα σε μία από τις δύο αντλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το άδειασμα του νερού σε 30 δευτερόλεπτα.»

Έτσι το βαγονέτο, χωρίς την ύπαρξη του νερού είχε την μέγιστη ταχύτητα, και στην στροφή εκσφενδονίστηκαν τα παιδιά, χωρίς καθόλου φρένα.

Και συνεχίζει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Η βλάβη στην αντλία, έχει σαν αποτέλεσμα την τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων, το βασικό ερώτημα εδώ είναι λοιπόν, και οι αισθητήρες αυτοί είχαν μπλακ-ουτ, δούλεψαν τελικά; Εάν δούλεψαν οι αισθητήρες δούλεψαν και δεν τους άκουσε κανείς;». Επιπλέον τίθεται το ερώτημα και να ακούγονταν οι αισθητήρες μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, είναι επαρκής χρόνος για να αντιδράσει ο χειριστής του παιχνιδιού;

Και ένα άλλο βασικό στοιχείο είναι ότι στην διάρκεια των ερευνών ζητήθηκε απο τους υπεύθυνους να παραδώσουν το βιβλίο συντηρήσεως, με αυτούς να απαντούν ότι δεν υπάρχει αλλά αυτό που υπάρχει είναι ηλεκτρονική καταγραφή αρχείου συντήρησης. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα τι περιέχει το στικ για το επίμαχο παιχνίδι.

 

Σχετικά με τις καταγραφές του βιντεοληπτικού υλικού, αμφισβητείται επίσης, το επιχείρημα της εταιρείας ότι έχει λήξει η σύμβαση με το φωτογράφο που τραβάει τις φωτογραφίες.

Read More

And More