Ατζούν Ιλίτζαλι: Ανακοίνωσε την πρεμιέρα και τις μεγάλες αλλαγές στο Survivor

Τον Ατζούν Ιλίτζαλι συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λυσσέας.

Ο τούρκος παραγωγός, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor 2024 ενώ ανακοίνωσε την πρεμιέρα και τις αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. 

«Σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιες παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες», είπε αρχικά ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Σχετικά με τις αλλαγές που θα δούμε στο φετινό Survivor, ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποκάλυψε: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών».

Read More

And More