Άβα Γαλανοπούλου για Αίαντα Μανθόπουλο: «Μεγαλειώδες το ότι αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του»

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι που αγάπησαν τον Αίαντα Μανθόπουλο μέσα από την καλλιτεχνική του πορεία, το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στο Κοιμητήριο Παιανίας, όπου βρέθηκαν για την κηδεία του.

Λίγη ώρα πριν, η Άβα Γαλανοπούλου η οποία ήταν καλή φίλη του ηθοποιού, επικοινώνησε τηλεφωνικά η εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

«Είχαμε συνεργαστεί, είχαμε κάνει πολύ παρέα εκείνα τα χρόνια. Ανέμελα χρόνια ήταν εκείνα για όλους μας. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα υπέροχο πλάσμα με απίθανο χιούμορ, πολύ γενναιόδωρος», είπε η Άβα Γαλανοπούλου.

«Στα γυρίσματα ερχόταν πάντα με τη χαρά που έχουν τα παιδιά. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Ήταν πολύ άδικο, έφυγε πολύ νωρίς. Εύχομαι να ξεκουραστεί το πουλάκι μου. Το βρίσκω μεγαλειώδες το ότι αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Η μητέρα του, που την είχα γνωρίσει, ήταν γιατρός και νομίζω ότι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο», πρόσθεσε συγκινημένη η Άβα Γαλανοπούλου.

Να θυμίσουμε πως ο Αίας Μανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 17/10 έπειτα από νοσηλεία μίας εβδομάδας στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία.

Read More

And More