Άβα Γαλανοπούλου: Τι δηλώνει ο πρώην σύντροφός της μετά το τέλος της δικαστικής τους διαμάχης

Δηλώσεις διά μέσω του δικηγόρου του έκανε στο πρωινό ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου, μετά το τέλος της πολύχρονης δικαστικής τους διαμάχης.

Η ηθοποιός και ο πρώην αγαπημένος της προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, με τον δεύτερο να καταβάλει στην Άβα Γαλανοπούλου το ποσό των 250.000 ευρώ περίπου.

Η δήλωση του πρώην συντρόφου της Άβας Γαλανοπούλου

«Με απόλυτο σεβασμό στην καλλιτεχνική διαδρομή αλλά και στην προσωπικότητα της Άβας Γαλανοπούλου, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η σχετική μας διαφορά να λήξει ομαλά χωρίς να θιγεί κανένας και χωρίς να τεθεί ζήτημα έκθεσης της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι η συμφωνία που επετεύχθη ικανοποιεί, στο πλαίσιο του δυνατού, όλες τις εμπλακείσες πλευρές» δήλωσε ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά αυτή η ιστορία. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Κάποια στιγμή υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για την απώλεια των κιλών μου. Ίσως νόμιζαν ότι δεν είμαι ικανή να παίξω ή ότι είμαι μία που θέλει να τα εγκαταλείψει όλα ή να εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο. Όμως ξαναξεκικάω τώρα, άλλωστε έγινε ο πρώτος κύκλος του δικαστηρίου και αυτό μου έδωσε κάποια χαρά.

Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More