Άβα Γαλανοπούλου: Η εξομολόγηση για την δικαστική περιπέτεια με τον πρώην σύντροφό της

Η Άβα Γαλανοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night show” και μίλησε μεταξύ άλλων για την δικαστική περιπέτεια που περνά τα τελευταία πέντε χρόνια με τον πρώην σύντροφό της. Η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί να προδόθηκε και να έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, όμως πλέον είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στη βάση της και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Η Άβα Γαλανοπούλου εξομολογήθηκε στον γνωστό παρουσιαστή: “Επέλεξα τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη, όπως μάθατε πέρυσι έγιναν όλο το καλοκαίρι δικαστήρια, δηλαδή δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο δικαστήριο ζήτησε προφορικά ο κατηγορούμενος την επιείκεια των δικαστών, λέγοντας ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα. Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου και εκείνος έκανε έφεση βέβαια… Ακόμα περιμένουμε. Δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα πληροφορούμεθα από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσει περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά αυτή η ιστορία. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Κάποια στιγμή υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για την απώλεια των κιλών μου. Ίσως νόμιζαν ότι δεν είμαι ικανή να παίξω ή ότι είμαι μία που θέλει να τα εγκαταλείψει όλα ή να εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο. Όμως ξαναξεκικάω τώρα, άλλωστε έγινε ο πρώτος κύκλος του δικαστηρίου και αυτό μου έδωσε κάποια χαρά.

Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός.

Read More

And More