Στο T-live

Αχιλλέας Μπέος για δήλωση κατά Κασσελάκη: «Το ίδιο πράγμα είπε και πριν από 2-3 χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά»

Ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στο T-live και μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την αδιανόητη δήλωσή του εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, που προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος είπε πως με τη δήλωσή του αδίκησε τον εαυτό του. «Το είπα ελληνικά. Ελευθερία λόγου και έκφρασης δεν έχετε μόνο εσείς οι δημοσιογράφοι, είναι για όλο τον κόσμο. Κι εγώ έχω το δικαίωμα να εκφραστώ ελεύθερα. Με τη συγκεκριμένη δήλωση έβλαψα μόνο τον εαυτό μου και κανέναν άλλο. Δεν ήταν λάθος, εξέφρασα μία αλήθεια, μία πεποίθηση. Με το συγκεκριμένο ποσοστό των ανθρώπων δεν έχω κανένα πρόβλημα και η προσωπική ζωή τους δεν με αφορά.

Όμως δεν θα μου επιβάλλουν με το έτσι θέλω να αποδεχτώ μία μερίδα ανθρώπων με το έτσι θέλω. Τελεία και παύλα. Και οι λίγοι θα γίνουν πολλοί. Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος και δεν μπορούν να μου επιβάλλουν να αποδεχτώ αυτό το θέμα. Ξεκάθαρα πράγματα. Κι όταν ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει ότι θέλει δύο αγόρια, δηλαδή το κορίτσι θα το πνίξεις; Αυτές οι δηλώσεις θέλανε κριτική. Το είπα εγώ με τον τρόπο το δικό μου, είμαι ειλικρινής. Τον αδίκησα τον εαυτό μου».

«Το ίδιο πράγμα είπαμε αλλά οι άλλοι το είπαν πιο κομψά. Εγώ λοιπόν είμαι λαϊκός άνθρωπος και εξέφρασα την αντίθεσή μου σε αυτά που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. Για μένα αυτό το θέμα έχει τελειώσει, το ξαναλέω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Ήταν λάθος.

Το ίδιο πράγμα είπε και πριν από 2-3 χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ότι «εγώ το παιδί μου δεν θέλω να γίνει γκέι». Εκεί δεν υπάρχει ομοφοβία; Εγώ είμαι ομοφοβικός. Το είπε δημόσια στην τηλεόραση ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ότι δεν θέλει το παιδί του να γίνει γκέι. Και δεν το είπε μία αλλά 15 φορές. Παίζει παντού διαδικτυακά» πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Θα μπορούσα να το έχω πει διαφορετικά, να τον αποκαλέσω γκέι ή ομοφυλόφιλο και να μην συμβεί τίποτα. Μην κοιτάμε τους τύπους αλλά να κοιτάμε την ουσία. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είχα πρόθεση να θίξω το κομμάτι αυτών των ανθρώπων. Έκανα επίθεση στον συγκεκριμένο άνθρωπο που ήρθε ως αρχηγός κόμματος και είπε αυτά που είπε. Ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε (σ.σ. για τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει με τον σύντροφό του), παρά αυτά που είπα εγώ. Και για πολύ κόσμο»

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το T-live:

Read More

And More