Αυτά είναι! Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως στον ΑΝΤ1 “στράβωσαν” με το “Πρωινό” και την αυστηρή κριτική στο “Game of Love”!

Ναι, το ομολογώ, αγαπώ τον αυθορμητισμό της, ώρες-ώρες την αφέλειά της και εννοείται πως λατρεύω την τηλεοπτική της εξωστρέφεια. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά, η οποία πραγματικά όταν θέλει να πει κάτι στον αέρα του “Πρωινού” το λέει και δεν τη νοιάζει τίποτα! Αν το πιστεύει ή νιώσει την ανάγκη πως θέλει κάτι συγκεκριμένο να δηλώσει μπροστά από τις κάμερες, θα το κάνει κι αν με ρωτάς; Μπράβο της…

Οι παρουσιαστές που τολμούν να έχουν λόγο, άποψη και να τοποθετούνται κι ευθέως για ότι συμβαίνει γύρω τους, είναι και οι παρουσιαστές που έχουν ενδιαφέρον. Γιατί δεν υπάρχει ότι πιο βαρετό πράγμα, από το να παρακολουθεί κανείς έναν παρουσιαστή που να είναι άχρωμος, άοσμος, ουδέτερος, γιατί έχει τον πανικό του να μην χαλάσει με κανέναν τη καρδιά του. \

Έτσι ,λοιπόν, και σήμερα η Φαίη Σκορδά δεν είχε πρόβλημα να μας αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της, πως εκεί στον ΑΝΤ1 “στράβωσαν” κομματάκι μαζί της και με την τηλεοπτική της παρέα, μετά την σκληρή κριτική που θέλησαν να κάνουν για το τρισάθλιο “Game of Love”.

Και ξέρεις λατρεμένη τι σκέφτηκα εκείνη την ώρα που την παρακολουθούσα; Πως είναι πολύ ωραίοι εκεί στον ΑΝΤ1… Έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Σε ένα κανάλι που υπάρχει το “Ράδιο Αρβύλα” και τοποθετείται για τα πάντα, ασκώντας καυστική κριτική, πολλές φορές και… εσωκαναλική (πράγμα που εννοείται πως έκανε και για το συγκεκριμένο ριάλιτι), και δεν τολμά κανείς να παρέμβει, γίνονται έξαλλοι με την τοποθέτηση του “Πρωινού” και σπεύδουν να τους “τραβήξουν το αυτί”; Τραγικό!

Αυτό θα πει ελευθερία του λόγου… αλά-καρτ! Αυτό θα πει ελευθερία του λόγου… κατά παραγγελία!

Όσο για το τι ακριβώς είπε η Φαίη, μετά την προβολή των δηλώσεων δηλώσεων του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής, στις οποίες απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ριάλιτι σχέσεων, λέγοντας πως «είναι μια μεγάλη συζήτηση ποια εποχή είναι, τι συμβαίνει… δεν μπορούμε να λέμε στο πόδι μερικά πράγματα», η Φαίη είπε:

“…Θέλω να πω κάτι να γελάσουμε. Προφανώς είδε ότι εμάς μας… μάλωσαν όταν είπα εγώ “ότι δεν παίζω το Game Of Love” και λέει “άσε μη μαλώσουν κι εμένα από τον ANT1…”, αποκάλυψε η παρουσιάστρια και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Και ως γνωστόν τα πιο ωραία λέγονται… “μεταξύ σοβαρού κι αστείου”!!!

Read More

And More