Αυτά είναι τα πρόσωπα που πέρασαν από οντισιόν για το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1!

Κοσμοσυρροή παρατηρείται αυτές τις ημέρες στα στούντιο ΚΑΠΑ… Κι όχι δεν μοιράζουν λεφτά! Μοιράζουν ,όμως, ελπίδες και τηλεοπτική λάμψη… Και η αλήθεια είναι, πως όσο απατηλή κι αν είναι κατ ΄ουσίαν η τηλεοπτική λάμψη, δεν παύει να είναι ποθητή!

Έτσι, ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο πως… κόσμος και ντουνιάς θα περνούσε αυτές τις ημέρες από την Παιανία, προκειμένου να συμμετέχει στα δοκιμαστικά που αποφάσισαν να διοργανώσουν οι Αντεννικοί, με στόχο να βρουν την ιδανική ομάδα που θα πλαισιώσει φέτος το καλοκαίρι την Νικολέτα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη, στο ψυχαγωγικό, θερινό μαγκαζίνο, το οποίο κι ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Αυτό δε που έχει ιδιαίτερη σημασία και πρέπει να σου επισημάνω, είναι πως όλοι οι πικραμένοι ριαλιτο-παίκτες που τηλεοπτικά έχουν μείνει εκτός, φρόντισαν να δώσουν πρώτοι και καλύτεροι το παρών! Άλλωστε, αν κρίνουμε από τις διακαναλικές επιλογές του φετινού χειμώνα, προφανώς και δεν είναι απαραίτητο το να μπορείς να μιλήσεις για να κάνεις τηλεόραση!

Τι κι αν δεν μπορείς να πεις ούτε το όνομά σου; Αν έχεις στιβαρά μπράτσα ή αβυσσ(ζ)αλέο ντεκολτέ, καριέρα γίνεται. Και μάλιστα; Είσαι κι ανάρπαστος! Και κυρίως αν έχεις περάσει από τον πάγκο ενός ριαλιτο-παίχνιδου.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με όσα κατάφερα να μάθω, από τις οντισιόν του ΑΝΤ1 πέρασαν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Σπαλιάρας, Μαρία-Λουίζα Βούρου, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, Τζένη Μελιτά, Φάνης Λαμπρόπουλος, Παναγής Τζωρτζάτος, Σάρα Εσκενάζη, Γιάννης Δρυμωνάκος και Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι και διεκδίκησαν μία θέση κάτω από τον τηλεοπτικό ήλιο του καναλιού, αλλά και μία θέση στο πάνελ της εκπομπής.

Κατά τα άλλα; Την αρχισυνταξία του brand-new καλοκαιρινού πρωινού θα υπογράφει ο Νίκος Παρτσώλης, όπου αλήθεια από τώρα αισθάνομαι την ανάγκη να του φωνάξω “μπράβο ήρωα”!

Ο Νίκος ανήκει ,ήδη, στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και στην ομάδα της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό” και είναι ένας από τους λίγους συναδέλφους που ξέρουν καλά αυτή τη δουλειά και δικαίως βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις, -πότε μπροστά, πότε πίσω από τις κάμερες -, μιας και διαθέτει πολύτιμη εμπειρία και δεν ανήκει στους… περαστικούς και άσχετους του χώρου.

 

Read More

And More