Αυτή είναι η εκπομπή του Epsilon που ρίχνει πρόωρα αυλαία!

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν έχει ξεκινήσει ,ήδη, και μοιραία έχουν ξεκινήσει και οι ανακατατάξεις στα κανάλια. Με άλλα λόγια τα κανάλια αυτή την εποχή θυμίζουν καζάνι που βράζει, μιας και οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συσκέψεις είναι καθημερινό φαινόμενο, με το βλέμμα όλων να είναι στραμμένο στον επόμενο Οκτώβριο, όπου και θα ξεκινήσει ο νέος τηλεοπτικός “πόλεμος”.

Έτσι ,λοιπόν, αυτή την εποχή είναι εποχή αποφάσεων με fresh προγράμματα να έρχονται για να μας κρατήσουν… μίνι συντροφιά μέχρι τον Ιούνιο, αλλά και κάποια άλλα να μας αποχαιρετούν, γιατί δεν κέρδισαν το “στοίχημα”.

 

Μία εκπομπή που δεν τα κατάφερε να κερδίσει το “στοίχημα” της τηλεθέασης, ήταν και η εκπομπή “Art Box” της Μαρίας ‘Ενεζλη, η οποία κι αποφασίστηκε κάπου εδώ να ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Αν και ήταν πραγματικά μία αξιόλογη προσπάθεια και μία τηλεοπτική πρόταση ενδιαφέρουσα, μιας κι άνοιγε την πόρτα του πολιτισμού στη τηλεόραση, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε να βρει το χώρο της στο τηλεοπτικό προσκήνιο και δεν θα ξανά βγει στον αέρα.

 

Read More

And More