Αυτή είναι η παρουσιάστρια του καλοκαιρινού πρωινού του ΑΝΤ1 και όχι δεν είναι η Μαντώ Γαστεράτου!

Εντάξει, έμελλε να ζήσουμε και τη μέρα όπου τα κανάλια θα τσακώνονται για τα… μάτια της Μαντώς Γαστεράτου. Τύπου και… αντίδωρο να την κόψεις δεν φτάνει. Epsilontv και ΑΝΤ1, ΑΝΤ1 και Epsilontv μόνο που δεν… μαλλιοτραβήχτηκαν για την Μαντώ.

Ναι, για την Μαντώ με την οποία οι Αντεννικοί όσα χρόνια βρισκόταν στο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά, δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ. Τόσο ποτέ που αν δεν πετύχαινες την ενότητα που παρουσίαζε στην εκπομπή μαζί με την Τζένη Μελιτά, πίστευες πως δεν έχει περάσει ούτε έξω από τον ΑΝΤ1!

Όλα αυτά φυσικά μέχρι που ήρθε στο δρόμο της το “Nomads”! Ναι, η Μαντώ αποφάσισε να πάει στο “Nomads”, προκειμένου να διεκδικήσει κι αυτή στη συνέχεια, ένα μεγαλύτερο κομμάτι από την πολυπόθητη τηλεοπτική πίτα κι από την πίτα της δημοσιότητας και της προβολής.

Και πάλι ,όμως, οι Αντεννικοί πέρασε όλη η σεζόν και άφησαν την Μαντώ στο… πάγκο. Τώρα, επτά μήνες μετά που προέκυψε το deal της εκκολαπτόμενης παρουσιάστριας με το Epsilontv, τους… έπιασε ο πόνος και είπαν να την διεκδικήσουν σθεναρά, για το δικό τους θερινό, ψυχαγωγικό πρωινό που έχουν στα σκαριά, για το οποίο αρχικά είχε πέσει το όνομά της στο τραπέζι των συζητήσεων, αλλά τίποτα δεν ήταν κλεισμένο.

Και για να μην το κουράζουμε, την ώρα που οι πάντες αναρωτιούνται για τον αν η Μαντώ θα είναι στο πρωινάδικο του ΑΝΤ1 ή του Epsilontv, θέλω να σου πω λατρεμένη, ότι θα είναι τελικά στο Epsilontv και μάλιστα;

Στον ΑΝΤ1 έχουν βρει και την brand-new οικοδέσποινας της πρωινής, καλοκαιρινής τους εκπομπής!

And the winner is… Νικολέτα Ράλλη!

Η μπριόζα Νικολέτα επιστρατεύεται γι ΄αυτό το καλοκαίρι, έχοντας δίπλα της τον Νίκο Αναδιώτη. Άσχετο, αλλά είμαστε σίγουροι πως ο Νίκος Αναδιώτης… μιλάει; Όχι, ρωτάω επειδή θα τον δούμε σε ρόλο κεντρικού κι αν δεν με απατά η μνήμη μου, τόσο στο “Happy Day”, όσο και στο “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”, μόλις που… ανέπνεε!

Read More

And More