Αυτός είναι ο παρουσιαστής που εξασφάλισε την πρώτη, αποκλειστική συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου!

Αναμφισβήτητα είναι η είδηση της ημέρας και μάλιστα όχι μόνο της ημέρας, αλλά της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν!

Η μεγάλη τηλεοπτική είδηση είναι πως ο Λάκης Λαζόπουλος και οι μοναδικοί, ανεπανάληπτοι, απολαυστικοί, θρυλικοί “Μήτσοι” του, επιστρέφουν στη τηλεόραση.

Σχεδόν 13 χρόνια μετά, η “Χήρα”, το “Ανθρωπάκι”, ο “Φευγουλέας”, ο ‘Τζίμης” και όλη η υπόλοιπη παρέα, ξανά ζωντανεύουν στους δέκτες μας κι αυτό χάρη στον ΑΝΤ1, χάρη στον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ομίλου, Γιάννη Λάτσιο.

Φυσικά, ο Λάκης δέχτηκε καταιγισμό τηλεοπτικών προσκλήσεων, προκειμένου να παραχωρήσει αυτές τις ημέρες μία τηλεοπτική συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, κατά την διάρκεια της οποίας εννοείται πως θα μιλήσει και για την πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή του.

Μπορεί ,λοιπόν, πολλοί να θέλησαν τον δαιμόνιο Λάκη, όμως, ένας είναι εκείνος που κατάφερε να το πείσει και να του αποσπάσει το πολυπόθητο “ναι” κι αυτός ο ένας δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο οικοδεσπότης του “Καλημέρα Ελλάδα” θα υποδεχτεί αύριο πρωί-πρωί στο πλατό τον Λάκη κι ένα είναι σίγουρο… Οι δυο τους έχουν να πουν πολλά κι όλοι εμείς να μάθουμε ακόμα περισσότερα!

 

Read More

And More