Best Friend’s Fear: Η Κόνι Μεταξά με τον Σάββα Πούμπουρα στήνουν μια απίστευτη φάρσα στην Josephine!

Ο Σάββας Πούμπουρας «υποδέχεται» στο Best Friend’s Fear μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους που έρχονται αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα!

Την Παρασκευή 29 Μαΐου:

ΖΟΖΕΦΙΝ – ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ
Η Ζόζεφιν έρχεται με τη φίλη της Κόνι για να δοκιμάσουν μία θαυματουργή μέθοδο μαυρίσματος. Σύντομα, η Ζόζεφιν θα καταλάβει πως η λοσιόν που θα χρησιμοποιηθεί είναι μία μεγάλη απάτη…

Girls Next Door (Φαίη και Δανάη) – ΕΛΕΝΑ ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ
Οι YouTubers «Girls Next Door» παρασύρονται από τη φίλη τους Έλενα Κρεμλίδου και έρχονται σε μια εταιρεία φαρμάκων για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Η λάθος πόρτα που ανοίγει η Έλενα οδηγεί τη Φαίη και τη Δανάη σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ραδιενέργεια…

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑ – ΧΡΥΣΑ ΚΑΜΗΛΑΚΗ
Η Μαρία μαζί με τη φίλη της, Χρύσα, έρχονται να συναντήσουν τον Σάββα στο σπίτι ενός φίλου. Η Μαρία δε θα περάσει τόσο ωραία όσο η υπόλοιπη παρέα, καθώς ένας αδίστακτος κακοποιός θα επιχειρήσει να μπει στο απόμερο σπίτι.

Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας ώστε να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες  για την εξέλιξη της φάρσας και να εισβάλει την κατάλληλη στιγμή!

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Read More

And More