Δανάη Μιχαλάκη: Αποκαλύπτει πότε και πού θα γίνει ο γάμος με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζονται να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι και όχι την περασμένη Παρασκευή, όπως κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Τι κι αν το Πρωινό επέμενε ότι ο γάμος τους θα γίνει την Παρασκευή 04/06 στη Σύρο, τελικά δεν έγινε ποτέ! 

Η “Δρόσω” από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και διέψευσε κατηγορηματικά ότι παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, ενώ αποκάλυψε ότι εν τέλει ο γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι στην Αθήνα και όχι σε κάποιο νησί, όπως είχε γραφτεί. 

Δες επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στα fake news ότι παντρεύτηκε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω. Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι. Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο», εξομολογήθηκε η Δανάη Μιχαλάκη.

Δες όλα όσα είπε στο απόσπασμα:

 

«Είναι αστείο, μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο που μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία (σ.σ. να πάει στη Σύρο), ελπίζω να πέρασε καλά, να έκανε καμιά βουτιά και να βγήκε και κάτι καλό» ανέφερε χιουμοριστικά η ηθοποιός.

«Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφονται. Τίποτα, δεν είμαι έγκυος», ξεκαθάρισε η Δανάη Μιχαλάκη απαντώντας στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Read More

And More