Δανάη Μπάρκα: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της – «Σας ζητώ συγγνώμη»

Ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix, Τζεμ Γιιτ Ουζουμόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Λευτέρη Βουτσά για την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει ξεσπάσει στην Τουρκία, λόγω των φονικών σεισμών. Μάλιστα, ο Τζεμ Γιιτ Ουζουμόγλου ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη βοήθεια λέγοντας «ευχαριστώ» στα ελληνικά.  

Μετά την προβολή του βίντεο, η Δανάη Μπάρκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της για όσα ανέφερε ο ηθοποιός, Τζεμ Γιίτ Ουζούμογλου.

«Σας ζητώ συγγνώμη, δεν μπορώ να είμαι ψύχραιμη με αυτά», είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέντευξή του, ο Τούρκος ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το έμαθα το πρωί. Η κοπέλα μου μού το είπε. Ήμουν στην Αθήνα και αμέσως ήρθα εδώ. Ένιωσα, φυσικά, απαίσια. Απαίσια! Νιώθω ανήμπορος. Νιώθω πολύ λυπημένος και πολύ συγκινημένος γιατί δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε. Θα πάω στο δημαρχείο τώρα να βοηθήσω πακετάροντας φαγητό, πάνες, σεντόνια και power banks και οτιδήποτε άλλο».

Σχετικά με την βοήθεια που προσφέρει η Ελλάδα στην Τουρκία και τις διασώσεις σχολίασε: «Υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο, όπως ήδη ξέρετε. Αλλά όταν είδα την ελληνική ομάδα διάσωσης να σώζει ένα νεαρό κορίτσι, κατέρρευσα. Ήθελα απλώς να πω ”ευχαριστώ”.

«Είμαστε ενωμένοι, να νιώθεις ενωμένος είναι πολύ σημαντικό, γιατί σε τέτοιες τραγικές καταστάσεις το χειρότερο πράγμα είναι να νιώθεις μόνος. Το να νιώθεις ότι κάποιος είναι πίσω σου ή στο πλάι σου για να βοηθήσει, είναι πολύ όμορφο. Είναι πολύ όμορφο να σώζεις ζωές…» εξομολογήθηκε ο Τζεμ Γιιτ Ουζουμόγλου.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More