Δανάη Μπάρκα: Έναρξη με κούπα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά – «Εμείς δεν αγαπάμε τις επιθέσεις»

Μετά τον χαμό που επικράτησε χθες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά, το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τις υπόλοιπες τηλεοπτικές εκπομπές. Η Δανάη Μπάρκα έκανε τη δική της τοποθέτηση μέσα από το «Πάμε Δανάη», σηκώνοντας μάλιστα μια κούπα από την εκπομπή «Fay’s Time», παίρνοντας έτσι θέση…

«Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας γιατί τα μηνύματα είναι πολλά σε σχέση με τα θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας. Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως γιατί δεν είμαι συνηθισμένη ακόμα» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Επειδή αυτό το θέμα όλοι το συζητάμε στα social media, κατ’ ιδίαν, στις παρέες μας, είναι όλο αυτό το θέμα που διαδραματίστηκε χθες ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, δεν θα παίξουμε το βίντεο. Όλοι μας έχουμε αποδείξει σε αυτόν εδώ τον χώρο – και η ομάδα που δεν φαίνεται και εμείς μπροστά – ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε. Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά.

Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Να είμαστε ενωμένοι και να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους», είπε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

 

Κλείνοντας το θέμα, η Δανάη Μπάρκα σήκωσε μια κούπα με το λογότυπο της εκπομπής «Fay’s Time» κι έστειλε την αγάπη της.

Read More

And More