Δανάη Μπάρκα για Γιάννη Μπέζο: «Είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή, χαλάλι του»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου παρουσίασε το «Πάμε Δανάη».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει και η ίδια με τον Γιάννη Μπέζο για μια τηλεοπτική συνέντευξη.

«Τον λατρεύω και θα το λέω κάθε φορά που τον βλέπω. Και θα το λέω παρότι είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη για την εκπομπή, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή. Χαλάλι του! Ήμουν και θα είμαι πάντα τεράστια θαυμάστριά του», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

 «Χαλάλι κύριε Μπέζο, εμείς σας αγαπάμε, παρόλο που το είχαμε κανονίσει», σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης. 

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Όταν με ρωτάνε για τον Γιάννη Μπέζο αν είναι ξινός ή κακός, εγώ τους λέω και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω δημόσια και ιδιωτικά ότι δεν υπάρχει πιο δίκαιος και πιο τζέντλεμαν άνθρωπος από τον Γιάννη Μπέζο. Τον έχω γνωρίσει στη δουλειά, δεν ήμασταν ποτέ οικογενειακοί φίλοι. Είχαμε περάσει πολύ ωραία στη συνεργασία μας, είναι πολύ γενναιόδωρος και πάνω στη σκηνή και εκτός. Μου αρέσει πολύ που είναι ντόμπρος και ειλικρινής και αυθεντικός», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Mega.

Read More

And More