Δανάη Μπάρκα για Τίμο Ζαχαράτο: «Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πολύ βασικά πράγματα που δεν είπαμε»

Ο Τίμος Ζαχαράτος εξαιτίας ενός ατυχήματος στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στο νοσοκομείο. Η Δανάη Μπάρκα, η οποία βρέθηκε στο πλευρό του, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τον συνεργάτη της.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πολύ βασικά πράγματα, τα οποία δεν σας τα έχουμε ξεκαθαρίσει από την Παρασκευή και τα μηνύματα είναι πολλά. Ο Τίμος είχε δύο ατυχήματα την Παρασκευή. Έφτασα το πρωί εδώ και μου είπαν ότι κόπηκε ο Τίμος, είχε κόψει το ένα του χεράκι με το μαχαίρι. Μπαίνω εγώ στην κουζίνα, του λέω “σε φάγανε, σε ματιάσανε” για το πρώτο ατύχημα.

Την ώρα λοιπόν που μαγείρευε κόβει και το άλλο του δαχτυλάκι. Αυτό είναι μάτι, το καταλαβαίνετε. Μαγείρεψε χωρίς να βγάλει κιχ, δεν αντιληφθήκαμε τίποτα. Πήγαμε στο ΚΑΤ, του έδεσαν το χέρι, γλιτώσαμε τα χειρότερα», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

 

«Αυτή τη στιγμή το χεράκι του είναι μπαταρισμένο και δεν μπορεί να μαγειρέψει σήμερα. Ελπίζουμε ότι από αύριο θα είναι εδώ κι εμείς θα τον βοηθάμε» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More