Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στο Πρωινό μετά το ρεπορτάζ για παρουσίαση εκπομπής με τον Κώστα Τσουρό

Απάντηση στο «Πρωινό» έδωσε η Δανάη Μπάρκα μέσα από το «Πάμε Δανάη», μετά το ρεπορτάζ ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα κάνει εκπομπή τις καθημερινές μαζί  με τον Κώστα Τσουρό.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι χρειάζεται να γίνεται ρεπορτάζ πριν βγουν τέτοιες πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα είπε αρχικά: «Θα ήθελα, επειδή χθες άρχισαν να με παίρνουν κάτι τηλέφωνα… Για την ακρίβεια με συνάντησε μία κυρία σε ένα πολυκατάστημα και μου είπε ότι έμαθε ότι του χρόνου θα κάνω εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό… Λέω “εγώ;”… Και επειδή υπάρχουν διάφορα ρεπορτάζ που βγαίνουν προς τα έξω και δεν θα απαντούσα γιατί πάντα αφήνουμε το κανάλι να κάνει αυτή τη δουλειά και επειδή πίσω από μία εκπομπή, υπάρχουν διάφοροι συνεργάτες που μπορεί να αισθανθούν  ανασφάλεια, αμηχανία, αγωνία, ή ελλείπεις…»

Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Ωραίο θα ήταν να κάνουμε μία έρευνα πριν βγάλουμε ένα ρεπορτάζ και να σας διαβεβαιώσω ότι το μόνο δείγμα που έχω και θα έχω, θα είναι μάλλον η Δημητρούλα και εδώ η ομάδα. Είμαστε οικογενειακά. Για όλα τα υπόλοιπα είναι νωρίς. Είναι ακόμα Νοέμβρης και μιλάμε για το 2024!».

Read More

And More