Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη για το μήνυμα που έλαβε από την Άβα Γαλανοπούλου

Μια προσωπική ιστορία θέλησε να μοιραστεί η Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Δευτέρας 5/2.

Η παρουσιάστρια με αφορμή μια συνέντευξη της Άβας Γαλανοπούλου, διηγήθηκε μια χιουμοριστική ιστορία που είχε με την ηθοποιό πριν αρκετά χρόνια όταν έκανε το πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Η Δανάη Μπάρκα είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω μία ιστορία αφού έχουν περάσει και αρκετά χρόνια και νομίζω ούτε και η Εύα θα έχει πρόβλημα γιατί κάθε φορά που βρισκόμαστε το λέμε μεταξύ μας και γελάμε. Με την Αβά παίζαμε μαζί στην πρώτη μου παράσταση ως μαθήτρια ακόμη εγώ, Ήμασταν μαζί στο καμαρίνι, με είχε υπό την προστασία της. Την επόμενη χρονιά χάνω τον παππού μου και επειδή όλο αυτό με αποσυντόνισε άφησα το κινητό μου για αρκετό καιρό επειδή δεν ήθελα να διαβάσω συλλυπητήρια μηνύματα, δεν άντεχα να το βλέπω. Μετά από Δύο μήνες ανοίγω το κινητό μου όταν πλέον ήμουνα έτοιμη και ανάμεσα στα δύο μηνύματα βλέπω και ένα από την Αβά το οποίο έλεγε: Δανάη μου καλή δύναμη καρδιά μου ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του ΠΑΣΟΚ. Είχε μπερδευτεί με το Τ9 και αντί να γράψει του παππού έγραψε του ΠΑΣΟΚ». 

Read More

And More