Δανάη Μπάρκα: «Ο κόσμος παραμένει σκληρός – Δεν είμαστε εμείς σε θέση να δικάσουμε οποιονδήποτε άνθρωπο»

Μία τοποθέτηση σε γενικότερο πλαίσιο θέλησε να κάνει η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια, μετά την προβολή του θέματος με τη μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, εξομολογήθηκε ότι ο κόσμος που ζούμε είναι πολύ σκληρός. 

Πιο συγκεκριμένα η Δανάη Μπάρκα σημείωσε: «Γενικά ο κόσμος είναι σκληρός και χωρίς τις αναρτήσεις. Γιατί καμιά φορά μπορεί να μην θέλουμε, αλλά να πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Ο κόσμος παραμένει σκληρός και τα σχόλιά του παραμένουν σκληρά, και καλό είναι όταν όλοι πια όταν γινόμαστε μπροστάρηδες και επαναστάτες με την τρυφερότητα και θέλουμε να γίνει καλύτερος ο κόσμος, να το σκεφτόμαστε με τις ίδιες μας τις πράξεις. Με τα σχόλια που κάνουμε δημόσια. Με τα μηνύματα που μπορεί να στείλουμε σε έναν άνθρωπο.

Υπάρχει δικαιοσύνη εκεί έξω που μπορεί να κρίνει μία οποιαδήποτε πράξη, αδίκημα ή κακούργημα. Και δεν είμαστε εμείς σε θέση να κρίνουμε και να δικάσουμε οποιονδήποτε άνθρωπο. Δεν το λέω για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μιλάω γενικά γιατί αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες. Το λέω και το ξαναλέω, να το ξέρουμε. Αυτά λοιπόν ήταν τα νέα, δεν υπάρχει κάτι άλλο σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση για να μεταφέρουμε».

Read More

And More