Δανάη Μπάρκα: Παίρνει θέση για τις δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη – “Επειδή κατάλαβα τι εννοούσε…”

Τη δική της απάντηση στις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη σχετικά με το bullying και τους μετανάστες, έδωσε η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Πάμε Δανάη“. Η γνωστή παρουσιάστρια υποστήριξε ότι δεν αντέδρασε στα λεγόμενα της ηθοποιού, καθώς κατάλαβε τις ακριβώς εννοούσε χρησιμοποιώντας τη λέξη “μετανάστες”.

 

Διάβασε ακόμα: Κοραλία Καράντη – Απαντά εκτός εαυτού για τη δήλωση, περί bullying: “Δεν μπορείτε να με κανιβαλίζετε”

 

“Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και δίκαιοι, γιατί δεν εμπλεκόμαστε άμεσα αλλά έγινε εδώ όλο αυτό, με το που τελείωσε η εκπομπή, αν θυμάσαι Άρη στο καμαρίνι, το σχολιάσαμε εμείς και ακριβώς επειδή εγώ εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα τι εννοούσε η κυρία Καράντη, εννοούσε τον πιο αβοήθητο άνθρωπο της κοινωνίας. Επειδή εγώ το πήρα έτσι εκείνη τη στιγμή δεν αντέδρασα αλλά μετά στο καμαρίνι είπαμε “λες να παρεξηγηθεί η γυναίκα γι’ αυτό που είπε γιατί εμείς καταλάβαμε τι εννοούσε”.

Ένας άνθρωπος απέξω μπορεί να μην το κατάλαβε και το είχαμε μεγάλη απορία. Θεωρώ ότι δεν είχε πρόθεση. Και στις διαφημίσεις φανηκε ότι είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι είχε πρόβλημα με εμάς. Ο μόνος λόγος που δεν αντέδρασα είναι γιατί κατάλαβα αμέσως ότι εννοούσε τον πιο αδύναμο άνθρωπο”, ήταν τα λόγια της Δανάης Μπάρκα.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More