Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα που έστειλε μέσα από την εκπομπή της για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αναμφίβολα η σημερινή ημέρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική αφού στο Εφετείο πριν λίγη ώρα βγήκε η απόφαση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καθώς και για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει η  Χρυσή Αυγή μέχρι σήμερα.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν έξω από το Εφετείο προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στα θύματα.

Η Δανάη Μπάρκα από τη δική της πλευρά, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε, “Σιγά μη φοβηθώ” και έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα λέγοντας, 

«Στα εύκολα και στα δύσκολα θα είμαστε εδώ. Είναι μια μέρα ιδιαίτερη. Το μυαλό όλων μας είναι στο εφετείο και στον Άρειο Πάγο, γιατί όλοι περιμένουμε αυτή την απόφαση. Τη δικαίωση μιας μάνας που έχασε το παιδί της και τη δικαίωση όλων των μανάδων που τους στέρησε κάποιος την αγκαλιά των παιδιών τους, τη δικαίωση για κάθε πατέρα που ονειρεύεται να έχει αγκαλιά το παιδί του, τη δικαίωση για όλους τους ανθρώπους που ονειρευόμαστε έναν πλανήτη ισότιμο, ασφαλή και δίκαιο για όλους μας. Είναι ιδιαίτερες στιγμές, αλλά είμαστε εδώ για κάθε άνθρωπο που θέλει να βλέπει έναν κόσμο καλύτερο και να μπορεί να ονειρεύεται ελεύθερα».

Read More

And More