Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα στην 24χρονη Γεωργία, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού

Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η νεαρή κοπέλα βγήκε με το πρόσωπό της και μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη, για το θέμα και να δηλώσει δημόσια ότι «η Γεωργία και καμία Γεωργία δεν είναι μόνη της εκεί έξω».

«Ακόμα και στο όνομά της να μην ήταν ένα δωμάτιο, ακόμα και αν δεν είχε το μυαλό εκείνη τη στιγμή να κλείσει μιλάμε για έναν βιασμό. Είτε έχεις το όνομά σου το δωμάτιο, είτε δεν το έχεις, μιλάμε για έναν βιασμό, η πράξη είναι ειδεχθής και οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε όλο αυτό. Πρέπει να σταματήσουν κορίτσια και αγόρια να αισθάνονται αμήχανα, φοβισμένα, θύματα. Υπάρχει και η γραμμή 15900 για οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να μιλήσει. Σίγουρα υπάρχουν τρόποι, ακόμα κι αν φοβάστε, να μιλήσετε στους αρμόδιους φορείς» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνη της η Γεωργία. Και καμία Γεωργία, κανένας Γιώργος και κανένας Νίκος δεν είναι μόνος του. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να μη φοβόμαστε, να μη φοβούνται, γι’ αυτό είναι η ανθρωπιά και η κοινωνία. Μπράβο στη Γεωργία και τη γενναιότητά της» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164