Δανάη Μπάρκα: “Υπάρχει μια συγκεκριμένη γυναίκα με εμμονές και κακία για μένα” (βίντεο)

H Δανάη Μπάρκα επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης  για πρώτη φορά στο «The 2Night Show»! Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε  στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και για τα παρθενικά της βήματα στην παρουσίαση.

Πώς της φαίνεται ο καινούριος της ρόλος; Τι απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι πήρε τη θέση λόγω της μητέρας της; Την καταβάλλουν τα νούμερα τηλεθέασης; Πώς αντιμετωπίζει τις εμμονές, τις αρνητικές κριτικές αλλά και τα καυστικά σχόλια που ειπώθηκαν για το πάρτι – έκπληξη που της οργάνωσαν οι συνεργάτες της στα γενέθλιά της; 

Για τα σχόλια που έγιναν για το πάρτι στην εκπομπή για τα γενέθλιά της: Στα γενέθλια μου έχω μεγάλη χαρά! Είναι η δική μου Πρωτοχρονιά. Οι φίλοι μου στην εκπομπή μου έκαναν ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη. Ενώ ενώ έμεινα στη χαρά αυτού του πράγματος, άκουσα πολλά. Διάβασα ένα άρθρο αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη δεν τα έκανε. Που νιώθει σα μεγάλη παρουσιάστρια  Και τελικά παίρνει την… παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα… Χοντράδες Έχουν τριπλασταστεί οι εμμονές και οι κακές κριτικές αλλά έχω μάθει πλέον να τα ζυγίζω. Μαθαίνω πρώτα ποιος λέει τι

Για μια γυναίκα που γράφει συχνά κακές κριτικές για εκείνη: Υπάρχει μια συγκεκριμένη γυναίκα που έχει κακία και εμμονές αλλά όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι μαζί της. Μου κάνει εντύπωσε ότι μια γυναίκα που έχει παιδιά, σχολιάζει έτσι μια άλλη γυναίκα. Λένε ότι έκανα εκπομπή με το όνομά του και βέβαια πατάνε στο ποια είναι η μαμά μου!

Το ότι μπορεί να με γνωρίζει κάποιος και να μου ανοίξει μια πόρτα, αλλά το πόσο θα μείνω μέσα έχει να κάνει με τη προσπάθεια τη δουλειά και το ταλέντο.

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Μπούτο και την πρόταση που της έκανε για την εκπομπή:Όταν όμως έπεσε τηλέφωνο από τον Πέτρο Μπούτο που είναι δικός μου άνθρωπος. Ο Πέτρος είναι δικός μου άνθρωπος από τότε που ήμουν 9 . Αλλά έχω φάει και πολλά όχι από τον Πέτρο. Και πέρα από τον Πέτρο υπάρχει ολόκληρο κανάλι.

Τι πιστεύει ότι μπορεί να πηγαίνει λάθος: Νιώθω ότι δεν δαμάζω τη χαρά μου και βγαίνει προς τα έξω ως αλαζονεία. Αυτό είναι μεγάλο λάθος σε σχέση με μενα. Οι άνθρωποι που δε με ξέρουν θεωρούν ότι ειναι αλαζονεία. Παραβγαίνεις έξυπνη και λέω τι να κάνω τη χαζή; Η χαρά μου είναι αληθινή. 

Για την αγάπη του κόσμου: Με συγκινεί η αγάπη του κόσμου. Οι κυρίες στο σούπερ μάρκετ που με σταματάνε. Κυρίως οι γεματούλες. Τις απελευθέρωσα είμαι η αρχηγός. Η ψευτιά φαίνεται. Εγώ θα κλάψω θα γελάσω, θα με βρίσω στον αέρα. 

Για τα νούμερα τηλεθέασης: Θα δω τα νούμερα θα τσεκάρω τι αρέσει και τι δεν αρέσει και θα με καθοδηγήσουν οι ειδικοί να δούμε τι θα κάνουμε. Αγχώνομαι με τα νούμερα Δεν με καταβάλλει όμως. Όλο αυτό θέλει χρόνο και δουλειά. Τη δουλειά τη ρίχνουμε όλοι. Ελπίζω να το κάνω το πρωινό για πολλά χρόνια.

Read More

And More