“Dancing with the stars”: Ένας τελικός για τον οποίο δεν ενδιαφέρθηκε κανείς ή… σχεδόν κανείς!

“Dancing with the stars”… Τελικά, αυτός ο τελικός ήταν για λίγους. Ήταν ένας τελικός… οικογενειακή υπόθεση! Ήταν ένας τελικός που δεν είδε κανείς, ή σχεδόν κανείς!

Αλήθεια, αλλά η αυλαία του έκτου “Dancing” έκλεισε, μ ΄ έναν τελικό ο οποίος και σαφέστατα θα περάσει στη τηλεοπτική ιστορία σαν ένας από τους πιο άοσμους, άγευστους και αδιάφορους τελικούς που είδαμε ποτέ!

Αν με ρωτάς; Αναμενόμενο! Έτσι κι αλλιώς η έκτη, τηλεοπτική έκδοση του “Dancing”, ήταν ένα τηλεοπτικό γεγονός που δεν κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές ευθύς εξ ΄αρχής, στο τέλος θα γινόταν το… θαύμα;

Φυσικά, το φετινό “Dancing with the stars”, θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία, σαν και το σόου που εκτός από ποσοστά τηλεθέασης, δεν κατάφερε να έχει και πραγματικούς star!!! Στο βαθμό που μπορεί να έχουμε stars στην Ελλάδα.

Γιατί “Dancing with the stars” με την… Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Τσουρό και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, δεν το λες! Άσχετο, αλλά έτσι για την ιστορία να πούμε, πως ο Βαγγέλης Κακουριώτης κέρδισε. Μεγάλη η χάρη και η δύναμη των 14χρονων τελικά!

Ο τελικός του “Dancing” σημείωσε στα νεανικά κοινά από 18-54 ετών μόλις 8,3%, – ναι απίστευτο κι όμως τηλεοπτικό -, ενώ στο σύνολο άγγιξε το εξίσου θλιβερό κι απογοητευτικό 14,5%!

Άντε να ζήσουμε να το θυμόμαστε και το έκτο “Dancing” !!!

Read More

And More