Δες τον Γιώργο Παπαδάκη να ποζάρει περήφανος δίπλα στο γιο του!

Τι κι αν βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις σχεδόν 30 χρόνια; Τι κι αν η εκπομπή του βγαίνει στον αέρα σε καθημερινή βάση; Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει καταφέρει το… ακατόρθωτο.

Και όχι αυτή τη φορά λατρεμένη δεν σου μιλάω για τα ποσοστά τηλεθέασης και τα… σερί πρωτιάς που έχει καταφέρει να κατακτήσει. Τηλεοπτικό φαινόμενο γαρ.

Αυτή τη φορά σου μιλάω για το άλλο του κατόρθωμα. Ποιό; Για το γεγονός ότι για τρεις ολόκληρες δεκαετίες, τα έχει καταφέρει και δεν έχει λείψει ποτέ ή σχεδόν ποτέ από το τηλεοπτικό του πόστο. Ναι, για τρεις ολόκληρες δεκαετίες έχει καταφέρει να είναι πάντα εκεί…

Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό και πέρα για πέρα αληθινό. Οι τηλεοπτικές του απουσίες είναι ελάχιστες. Τόσο… ελάχιστες, που έχουν χαθεί μέσα στο χρόνο.

Μόνο που προχθές έφτασε η στιγμή για να κάνει και ο Γιώργος Παπαδάκης την δική του μικρή κοπάνα… Έφτασε η στιγμή για να αφήσει για λίγο το τηλεοπτικό του πόστο.

Βλέπεις, ως γνήσιος χαζομπαμπάς, έσπευσε να σταθεί περήφανος στο πλευρό του γιου του. Έσπευσε να χαρεί με την χαρά του παιδιού του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έλειψε για δύο ημέρες από το “Καλημέρα Ελλάδα”, προκειμένου να τα καταφέρει και να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του γιου του.

Μάλιστα, μοιράστηκε αυτό το ευχάριστο γεγονός και με όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στα social-media της εκπομπής, γράφοντας στη λεζάντα:

“Ο λόγος που έλειψα δυο μέρες, Γιώργος Παπαδάκης…”!

Κύριε Γιώργο μας (έτσι αγαπώ να τον φωνάζω και όχι κύριε Παπαδάκη…) πάντα τέτοιες χαρές και τέτοιες “περηφάνιες”!

Read More

And More