Δέσποινα Μοιραράκη: «Λύγισε» on air μιλώντας για τον σύζυγο της, Γιάννη Κοντούλη – «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

Η Δέσποινα Μοιραράκη το απόγευμα του Σαββάτου 8/10 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή Cash or Trash.

Η γνωστή επιχειρηματίας μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση, όταν ο διαγωνιζόμενος μίλησε για τον καρκίνο, με την ίδια να εξομολογείται πως έχει πονέσει πολύ με αυτή την λέξη.

«Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα καρκίνος, για ένα προσωπικό μου θέμα και είναι γνωστό ότι ο άντρας μου έφυγε από καρκίνο. Αυτό που κάνετε είναι έργο ζωής και θέλω να σας συγχαρώ και ιδιαίτερα το Cash or Trash, που μου δίνεται και εμένα η δυνατότητα να μπορούμε να μιλάμε για τον καρκίνο, χωρίς να φοβόμαστε αυτή τη λέξη.

Είναι σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη. Μέσα από αυτή την εκπομπή δεν είναι μόνο να φέρουμε ένα αντικείμενο να το πουλήσουμε, αλλά να αναδεικνύουμε την κοινωνία μας και την ζωή μας. Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο και πονάω ακόμα αλλά προχωράμε», συμπλήρωσε συγκινημένη η Δέσποινα Μοιραράκη στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του Cash or Trash στο STAR.

Read More

And More