Δέσποινα Μοίρου για Θανάση Ευθυμιάδη: «Μου έκανε bullying, έχασα τη δουλειά μου»

Συνέντευξη στον Ισίδωρο Φίκαρη και την κάμερα του Πρωινού παραχώρησε η Δέσποινα Μοίρου, με αφορμή το γεγονός ότι η ταινία της επιλέχθηκε ανάμεσα στις 200 ταινίες για τα Όσκαρ.

Η ηθοποιός υποστήριξε ότι οι δηλώσεις της αναφορικά με το κίνημα #metoo παρερμηνεύτηκαν. «Εννοείται ότι παρερμηνεύτηκαν. Νομίζω ότι διαγράφηκε και ο Δανίκας από τον σύλλογο. Όλα φαίνονται μέσα από τον χρόνο. Εγώ όταν τρεις μήνες πριν δηλώνω ότι υποστηρίζω νομικά τις γυναίκες και το έκανα πράξη. Με ενδιέφερε να υποστηρίξω κοπέλες που δεν είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Η Δέσποινα Μοίρου αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε, όπως υποστήριξε, από τον Θανάση Ευθυμιάδη στο παρελθόν. «Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη, όταν όμως το έλεγα, 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Ήθελε να βγω από τα επεισόδια για να μην του πάρουν τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου για 2-3 μήνες, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά» εξομολογήθηκε.

Και συμπλήρωσε: «Είχε γίνει το συμβάν με τους Μουσουλμάνους στη Θράκη, όπου φάγαμε ξύλο. Και επειδή ο ίδιος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό, θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν ισχύει, το ότι έχει ξαναγεννηθεί και έχει κάνει ένα delete σε αυτά που έχει κάνει, με χαροποιεί αυτό. Θα του πω εγώ η ίδια μπράβο. Τον έχω συγχωρέσει από τότε».

Read More

And More