Δέσποινα Ολυμπίου: «Απέβαλα λίγο πριν βγω στη σκηνή του J2US»

Για την μητρότητα αλλά τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες που βίωσε, μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου στη Ζωή Κρονάκη και στην εκπομπή, «Μαμά -δες».

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε για τη γέννηση του γιου της: «Όταν έφερα τον Χρήστο μου στη ζωή ήμουν 41 χρονών, οπότε τα μέτρησα όλα πάρα πολύ. Επομένως ήμουν απολύτως συνειδητοποιημένη και ήταν η τρίτη μου εγκυμοσύνη ο Χρήστος.

Είχε προηγηθεί μια αποβολή και μια επιβεβλημένη αποβολή γιατί υπήρχε πρόβλημα στη δεύτερη προχωρημένη εγκυμοσύνη. Επομένως στην τρίτη μου εγκυμοσύνη λέω, με βάση και τη στατιστική, πως δεν γίνεται αυτό το μωρό να μην είναι εντάξει. Είπα μάλιστα τότε στον σύντροφο μου, τον Κωνσταντίνο πως σταματάω τα πάντα», αποκάλυψε η Δέσποινα Ολυμπίου.

 

«Απέβαλα λίγο πριν βγω στη σκηνή του J2US»

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη αποβολή, όσο συμμετείχε στο J2US: «Η μία αποβολή έγινε στο J2US. Με το που μου είπαν, «Δέσποινα πάμε στο πλατό» ζήτησα ένα λεπτό να πάω στην τουαλέτα και είδα το αίμα.

Μετά βγήκα στη σκηνή γιατί έπρεπε να ξεκινήσει το γύρισμα. Δεν ήμουν μόνη αλλά ήταν άλλα 100 άτομα από πίσω που δεν μπορούσαν να περιμένουν το πρόβλημα του ενός. Ήταν απογοητευτικό και ήθελα λίγα λεπτά μόνη μου, αλλά δεν τα είχα και εκεί είναι που στριμώχτηκα», αποκάλυψε η Δέσποινα Ολυμπίου καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Read More

And More