Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους που έχει πει “όχι” στην Eurovision

Με την συντροφιά της Έλενας Παπαρίζου, το «My Greece» και η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψαν στη λίμνη Πλαστήρα. Η νύχτα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο γυναικών, με την Έλενα που έφερε τη νίκη στην Ελλάδα το 2005 να περιγράφει τα συναισθήματα και τις σκέψεις της εκείνη τη βραδιά.

«Κοιμήθηκα πάρα πολύ λίγο, είχα άγχος αν ακούγομαι καλά. Ήταν να διαγωνιστώ με τέσσερα τραγούδια στην Ελλάδα και να επιλέξουν οι Έλληνες. Είχαμε ντεμάρει πάνω από 15 τραγούδια. Με αυτά τα τέσσερα ένιωθα καλά. Δεν λέω να μην γίνεται η απευθείας ανάθεση αλλά να μπορεί ο κόσμος να επιλέξει ποιο τραγούδι», ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

Η Δέσποινα Βανδή θυμήθηκε το πως βίωσε την βραδιά εκείνη και πώς αντέδρασε στο άκουσμα της πρώτης θέσης. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του My Greece δεν δίστασε για πρώτη φορά να αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους έχει αρνηθεί να συμμετάσχει στην Eurovision.

«Μου έχει γίνει και μένα αρκετές φορές πρόταση, αλλά εγώ ποτέ δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την ευθύνη. Δεν θα είχα κανένα θέμα να πάω να διαγωνιστώ ως Δέσποινα Βανδή “γεια σας αυτή είμαι”! Αλλά το γεγονός ότι έπρεπε να σηκώσω πάνω μου την Ελλάδα, φοβόμουν μην απογοητεύσω την χώρα μου. Γι’ αυτό έχω πει πολλές φορές όχι.

 

Τη νύχτα της Eurovision ήμουν στη Θεσσαλονίκη για δουλειά, είχα βάλει τη Μελίνα για ύπνο και έπρεπε να φύγω για το μαγαζί. Στην αρχή δεν έπαιρνες 12αρια και έφυγα με την ψυχολογία ότι “έτσι είστε, θα έρθω και θα σας πατήσω κάτω”. Στο αυτοκίνητο έλεγα θα πάω. Όταν έφτασα και έμαθα ότι κέρδισες, το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει, ευτυχώς δεν υπήρχα κινητά, βγήκα με το μπουρνούζι και τις παντόφλες στη σκηνή και φώναζα ότι κερδίσαμε. Εκείνη τη νύχτα έφτασα πιο κοντά από ποτέ στη Eurovision, είπα ότι αν δεν κερδίσεις θα πάω» απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Δέσποινα Βανδή.

Read More

And More