Δέσποινα Βανδή: Η αλλαγή στο My Greece και η συνεργασία με την Άννα Βίσση

Λίγο πριν την επιστροφή του My Greece σε νέα τηλεοπτική στέγη, η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά και μίλησε για όλα! Για τις αλλαγές της ταξιδιωτικής της εκπομπής, η οποία πλέον θα προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega, για το J2US και φυσικά για τη συνάντηση επί σκηνής με την Άννα Βίσση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πλέον θα έχουν και καλεσμένους στο My Greece, με πρώτους τον Γιάννη Στάνκογλου αλλά και την καλή της φίλη Παρθένα Χοροζίδου. “Ανυπομονώ για τα ταξίδια, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με το πιο ασφαλή τρόπο. Απολαμβάνουμε την επαφή με τους ντόπιους”.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε επίσης για το J2US το οποίο θα προσπαθήσει να συνδυάσει με την εκπομπή της, σε περίπτωση που ξεκινήσει αλλά και για τη συνάντησή της με την Άννα Βίσση.

“Συζητάμε διάφορα με την Άννα. Με πολύ μεγάλη χαρά θα ήθελα να μας συμβεί αυτό, το χρωστάμε η μία στην άλλη άλλωστε. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή, το απολαύσαμε και οι δύο το ίδιο, όπως εσείς. Ήταν καταπληκτικό γιατί είχαμε τρομερή χημεία, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα και τον χρόνο να κάνουμε αρκετές πρόβες. Από το πρώτο λεπτό αισθανθήκαμε πολύ όμορφα μαζί. Ήταν πραγματικά σαν να γνωριζόμαστε χρόνια” αποκάλυψε η Δέσποινα για τη συνάντησή της με την Άννα Βίσση.

 

Read More

And More