Δέσποινα Βανδή: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα του “My Greece”!

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η Δέσποινα Βανδή θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το πάθος της για τη μαγειρική, μέσα από τη συχνότητα του Open TV. Μαζί με τον διακεκριμένο σεφ Βαγγέλη Δρίσκα ετοιμάζουν μια εκπομπή, η οποία θα εστιάζει στη γαστρονομία και την παράδοση, η οποία θα βρει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν.

Πρόκειται για μία παραγωγή της Δέσποινας Βανδή, μια δική της ιδέα που επεξεργαζόταν χρόνια και ήθελε να πραγματοποιήσει. Από αυτή την εκπομπή, λοιπόν, η οποία θα έχει τον τίτλο “My Greece“, θα παρουσιάζει την Ελλάδα μέσα από τα δικά της ματιά, την ιστορία κάθε τόπου που θα επισκέπτεται με το Βαγγέλη Δρίσκα, τα αξιοθέατα, τις παραδοσιακές συνταγές και τα τοπικά προϊόντα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός, πριν από λίγα λεπτά, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, γνωστοποιώντας την ημερομηνία της πρεμιέρας και αποκαλύπτοντας όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας.

Διαβάστε την αναλυτικά:

«My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή μας ταξιδεύει στην Ελλάδα μας

Πρεμιέρα στο OPEN την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 20.00

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, με συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα.

Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει την Ελλάδα. Αγαπά να ανακαλύπτει τις ομορφιές της, ταξιδεύοντας κάθε φορά σε διαφορετικό προορισμό.

Στο «My Greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις Ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις.

Η Δέσποινα Βανδή στο My Greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της Ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα, περνά τις ημέρες της γνωρίζοντας ανθρώπους του τόπου. Συλλέγει μαζί τους ολόφρεσκες πρώτες ύλες πριν τους ακολουθήσει στην κουζίνα τους για να μαγειρέψουν μαζί συνταγές με έντονη τη σφραγίδα κάθε προορισμού.

Συνοδοιπόρος της, ο γνωστός chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας που θα μοιραστεί τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας.

Το κάθε ταξίδι τους, μια εμπειρία με συναίσθημα, «μαγικές» εικόνες και εκπλήξεις που καταγράφει ο φακός.

To «My Greece» έρχεται στο OPEN. Κάθε Κυριακή στις 20.00

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

CONCEPT / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ELEVEN PRODUCTIONS

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

Read More

And More