Δέσποινα Βανδή: «Η γέννηση των παιδιών μου με γείωσε – Έκλαιγα κάθε μέρα στη Νέα Υόρκη»

Η Δέσποινα Βανδή ήταν η πρώτη καλεσμένη για την επιστροφή του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια, σε μια συνέντευξη για την πορεία της, θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα αλλά και τις πρώτες της μεγάλες επιτυχίες που «σφράγισαν» το όνομά της.

«Όταν ξεκινάς σε αφορά πάρα πολύ η κορυφή, μη λέμε βλακείες. Ευτυχώς η γέννηση των παιδιών μου ήρθε και με γείωσε», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Δεν μπορώ να πω ότι καβάλησα το καλάμι, αλλά σίγουρα αυτό που ζούσα είναι ότι δεν ευχαριστιόμουν τις επιτυχίες, διότι με το που γινόταν μια πρεμιέρα έλεγα… τώρα του χρόνου τι θα κάνω; Κάτσε βρε κορίτσι μου να το ευχαριστηθείς, ζήσε το τώρα σου. Αυτά που πια τα βλέπω με μία ψυχραιμία, δεν τη διέθετα τότε και αυτό με ένα τρόπο με έτρωγε μέσα μου», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Για τις αλλαγές στην μητρότητα: «Με το γεννάω τη Μελίνα γειώνομαι εντελώς διαφορετικά διότι βίωνα τη μεγαλύτερη επιτυχία που μπορεί να ζήσει ένας Έλληνας καλλιτέχνης και δεν με αφορούσε όλο αυτό που συνέβαινε. Δώδεκα μέρες στη Νέα Υόρκη έκλαιγα κάθε μέρα, μη τυχόν και βγάλει η Μελίνα δόντι. Ήξερα ότι είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό που έχει συμβεί (σ.σ. στην καριέρα μου) ήξερα ότι ήμουν μεγάλη για να κάνω μια διεθνή καριέρα, έγινε μια διεθνής επιτυχία γιατί έτσι είναι τα πράγματα με το τραγούδι “Γεια”», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή καλεσμένη στο After Dark στο Open. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164