Δέσποινα Βανδή: Η συγκλονιστική ερμηνεία που συγκίνησε τον Θεοφάνους – Η εξομολόγησή της για τον έρωτα

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιώργος Θεοφάνους μας ετοίμασε ακόμη μία μαγική μουσική βραδιά μέσα από την εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα», με καλεσμένη του την Δέσποινα Βανδή

Η καθηλωτική Δέσποινα Βανδή, με το ζεστό της χαμόγελο, το εντυπωσιακό ταλέντο της και την επιβλητική παρουσία της, μας μάγεψε και μας παρέσυρε σε μια υπέροχη μουσική και άκρως συναισθηματική βραδιά. 

Ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και νέα τραγούδια που ξεχωρίζουν, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο. Μέσα από τη μουσική, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους άνοιξαν τις καρδιές τους και μίλησαν για την αγάπη, τον έρωτα και φυσικά για το τραγούδι.

Όταν ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης ρώτησε την τραγουδίστρια αν φεύγει ποτέ ο έρωτας, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη… Οι άνθρωποι αλλάζουν, Γιώργο μου. Εξελίσσονται με τα χρόνια, με τα πράγματα που συμβαίνουν. Η αγάπη υπάρχει αλλά ο έρωτας μπορεί να φύγει. 

Πρέπει οι άνθρωποι να το προσπαθούν, να μη φύγει ο έρωτας. Δεν αφήνεται… Όλα θέλουν την φροντίδα τους» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

 

Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή μας χάρισε μια συγκλονιστική ερμηνεία του τραγουδιού «Ίσως φταίνε τα φεγγάρια» με τον Γιώργο Θεοφάνους να μη μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ένα Τραγούδι Ακόμα 🎶 (@enatragoudiakoma)

 

 

Read More

And More