Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Κοινή εμφάνιση μετά από καιρό – Το «σχέδιο απόδρασης» για να αποφύγουν τις κάμερες

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά από το υπέροχο καλοκαίρι που πέρασαν μαζί επέστρεψαν στην πρωτεύουσα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμένεται να βρίσκεται ξανά στην καρέκλα του κριτή στο J2US, ενώ ο ταλαντούχος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Το βράδυ του Σαββάτου, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια νέα κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό. Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παρακολούθησαν τους Πέρσες του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά στο Ηρώδειο.

Εκεί φυσικά τους περίμεναν οι τηλεοπτικές κάμερες με σκοπό να τους εκμαιεύσουν τουλάχιστον μια δήλωση. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έτρεξαν στο αμάξι τους, ωστόσο μίλησαν στους δημοσιογράφους για την παράσταση που είδαν.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Weekend, υπήρξε… «σχέδιο απόδρασης» για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, ώστε να αποφύγουν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Το ζευγάρι μπήκε από την πίσω είσοδο, ωστόσο στη συνέχεια οι ρεπόρτερ χωρίστηκαν και στις δύο εισόδους και εν τέλει η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησαν μαζί από την μπροστινή.

Read More

And More