Δεύτερη μέρα απουσίας του Κρατερού Κατσούλη -Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε τι συμβαίνει

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά την περιπέτεια της υγείας της έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και στη θέση της στην εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου“. Το πρωί της Παρασκευής, η ξανθιά παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές του Star, όμως από το πλευρό της απουσίαζε για δεύτερη μέρα ο Κρατερός Κατσούλης

Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι ο Κρατερός Κατσούλης θα παραμείνει εκτός της εκπομπής για προληπτικούς λόγους μετά το θετικό κρούσμα που βρέθηκε στην παραγωγή του Your Face Sounds Familiar που συμμετέχει.

“Ο Κρατερός δεν είναι μαζί μας και θα παραμείνει εκτός για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του θετικού κρούσματος κορονοϊού που βρέθηκε στο Your Face Sounds Familiar. Αυτό έχει γραφτεί ήδη από χθες, οπότε μπορεί να το έχετε διαβάσει. Ο Κρατερός είναι πολύ καλά στην υγεία του, δεν έχει κανένα πρόβλημα, κανένα σύμπτωμα και βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση τηρώντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα. Αυτό θα κάνει μέχρι να περάσουν οι ενδεδειγμένες μέρες και να λήξει η καραντίνα του. Αυτό για να τα ξέρετε όλα”, ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More