Διαφορετική Πρωτοχρονιά για τους καλλιτέχνες – Πρώτη φορά που θα αλλάξουν χρόνο στο σπίτι τους! Τι υποστηρίζουν στο T-Live

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα δεδομένα και στον καλλιτεχνικό χώρο. Μέχρι πέρσι, οι τραγουδιστές άλλαζαν χρόνο στα νυχτερινά κέντρα, διασκεδάζοντας τους θαμώνες, φέτος για πρώτη φορά η αλλαγή θα τους βρει στα σπίτια τους μακριά από τα φώτα και τις πίστες.

Στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησαν διάφοροι καλλιτέχνες για τη δύσκολη κατάσταση. Ο Βαλάντης υποστήριξε: «Η νυχτερινή ζωή της χώρας βασιζόταν πάρα πολύ στην περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εκεί γίνονταν και οι τζίροι», ενώ ο Θάνος Καλλίρης είπε με τη σειρά του: «Είχα συνηθίσει να παίρνω και να δίνω χαρά και αγάπη, να βιοπορίζομαι από αυτό και τώρα τίποτα…».

«Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που οι καλλιτέχνες είναι νωρίς σπίτι. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον κόσμο στα μαγαζιά και τους διασκεδάζαμε και περνούσαμε ωραία. Φέτος σπίτι» σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ η Χρύσπα έκανε λόγο για μια ολοκαίνουρια εμπειρία όλο αυτό: «Σίγουρα είναι μια νέα εμπειρία για εμένα μετά από 20 χρόνια που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά. Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ μακριά από το κοινό».

«Είναι η πρώτη χρονιά μετά από 30 χρόνια που έχω στη δουλειά, που κάνω γιορτές σπίτι μου. Όλα τα χρόνια παρακαλούσα κι έλεγα ότι ήθελα να αλλάξω Πρωτοχρονιά με τα παιδιά στο σπίτι μου και να που ήρθε…» υποστήριξε η Χαρά Βέρρα.

Δες το ρεπορτάζ του T-Live:

Read More

And More