Στο T-live

Διακοπές στο Ντουμπάι: Οι low cost αεροπορικές εταιρίες, τα καταλύματα για όλα τα βαλάντια και οι αναρτήσεις των celebrities

Με λαμπερό τρόπο γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά μαζί με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα, οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz.

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης άλλαξαν χρονιά με τις δίδυμες κόρες τους στο Ντουμπάι. Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία με την οικογένειά του από το ρεβεγιόν στο Ντουμπάι και ευχήθηκε για το 2024.

Και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις και ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να υποδεχτεί το 2024. Μάλιστα, ο παρουσιαστής φωτογραφήθηκε με τον Χάρη Σιανίδη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η παρέα διασκέδασε στο αδελφάκι του μυκονιάτικου «Nammos», αλλά και στο ελληνικό εστιατόριο «Μύλος», που θεωρείται το καλύτερο αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι. Φιλοξενείται μέσα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Atlantis the Royal που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με συναυλία της Beyonce. Εκεί, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έσβησε και τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων της.

Το ελληνικό δαιμόνιο στο Ντουμπάϊ

Ακόμη και σε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό όπως το Ντουμπάϊ, όπου έχουν ανοίξει ηχηρά brands διάσημων εστιατορίων, το ελληνικό δαιμόνιο θριαμβεύει.

Το Nammos Ντουμπάϊ έγινε το απόλυτο trend από τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του μέσα στο «Four Seasons» στην παραλία της Τζουμέιρα.

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες, οι οποίοι αναζητούν καλύτερες συνθήκες και δουλειές στο Ντουμπάι.

Γιατροί, τραγουδιστές, πιλότοι, αεροσυνοδοί, σεφ, μηχανικοί, μετακόμισαν εκεί και αμείβονται με μισθούς, μπόνους και παροχές που στην Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη μοιάζουν βγαλμένες από σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ταξιδεύοντας στο Ντουμπάϊ

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν το Ντουμπάι για διακοπές, αφού το κόστος για να πάει κάποιος εκεί δεν φαντάζει απλησίαστο.

Με τις low cost αεροπορικές εταιρείας και τα αμέτρητα καταλύματα που διαθέτει το Ντουμπάι, μια 8ήμερη οργανωμένη εκδρομή εκεί μπορεί να κοστίσει  850 ευρώ το άτομο.

Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, διαμονή σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, πρωινό και ξεναγήσεις.

Δες περισσότερα στο βίντεο του T-live:

Read More

And More