Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Τι υποστηρίζουν από την εκπομπή της ΕΡΤ για τους ισχυρισμούς της μάρτυρος υπεράσπισης

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Στο βήμα του μάρτυρα από την υπεράσπιση βρέθηκε σήμερα πρώην στενή του συνεργάτιδα, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του από το 2013 μέχρι και το 2020.

Η εν λόγω γυναίκα υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι απολύθηκε από εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης στην οποία εργαζόταν ως δημοσιογράφος, όταν έγινε γνωστό πως θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού.  

Η πρώην συνεργάτιδα μάλιστα του Πέτρου Φιλιππίδη, μην μπορώντας να συγκρατήσει την έντονη φόρτιση που είχε, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο –όπως η Τζένη Διαγούπη– που ζητούσαν από τους ιθύνοντες της εκπομπής να την διώξουν.

 Η απάντηση από την πλευρά της εκπομπής της Κρατικής Τηλεόρασης

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, η πλευρά της εν λόγω εκπομπής απαντά πως η δημοσιογράφος παραιτήθηκε και δεν απολύθηκε. Μάλιστα, επιβεβαίωσαν πως υπήρξαν εντάσεις, οι οποίες όμως δεν αφορούσαν το θέμα του Φιλιππίδη.

Η αντίδραση της Τζένης Διαγούπη

«Ουδέν σχόλιο, δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό» απάντησε η ηθοποιός σε τηλεφωνική επικοινωνία με το T-live.

Read More

And More