Δίκη Στάθη Παναγιωτόπουλου: Η έκκληση της 30χρονης πρώην συντρόφου του στα Μέσα

Ξεκινά σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες. Το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα κατηγορείται για διαρροή προσωπικών στιγμών της 30χρονης πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η δικηγόρος της 30χρονης πρώτης καταγγέλλουσας έκανε το πρωί της Τετάρτης 9/2 δηλώσεις έξω από το δικαστήριο, ζητώντας από όλα τα Μέσα να μην τραβήξουν καμία εικόνα της.

«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως» είπε χαρακτηριστικά η κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις προβλήθηκαν στο Happy Day.

Read More

And More