Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου στο Live News: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα στο T-live

Οι εξελίξεις στο «θρίλερ» της Πάτρας είναι καταιγιστικές, με τις πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας να δημιουργούν συνέχεια νέα δεδομένα, σε μια υπόθεση που όμοιά της δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στα ελληνικά χρονικά.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού – κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της. Ο δικηγόρος της 33χρονης Όθων Παπαδόπουλος μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου τόνισε πως πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση με μεγάλο βάρος.

Αναφερόμενος στα τηλεφωνήματα που φέρεται να έχουν γίνει από την 33χρονη στην δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού από την εκπομπή T-Live και θέτουν στο κάδρο τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε πως το στοιχείο αυτό δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

«Δεν έχω συγκεκριμένη ενημέρωση από την ίδια και δεν αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας που χειρίζομαι. Θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στην επόμενη κατ’ ιδίαν συνάντησή μας. Ας περιμένουμε να δούμε πράγματι αν είναι η ίδια που ακούγεται» ανέφερε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας να απαντήσει με σαφήνεια στην ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου. 

Διάβασε επίσης: T-live: Το χρονικό των ανώνυμων τηλεφωνημάτων – Τα ερωτήματα, οι συμπτώσεις και τα σημεία ταύτισης της άγνωστης με τη Ρούλα

Read More

And More