Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έλυσε on air την παρεξήγησή της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Γ@@ω τα λεφτά σας»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εισέβαλε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη φορώντας το μπουρνούζι της, λύνοντας on air την παρεξήγησή της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά το ξέσπασμά της εναντίον του.

Όπως ανέφερε το γνωστό μοντέλο: «Πήγα στα γενέθλια του γιου τους και βλέπω εκεί που είναι για τα παιδάκια να βάζουν μουσική, έπαιζε διαφήμιση και λέω… είστε με τα καλά σας; Παίζουν διαφημίσεις; Γ@@ω τα λεφτά σας.

Βάλτε ένα premium youtube. Πόσο είναι; Τρία ευρώ τον μήνα είναι, έξαλλη έχω γίνει και βάζω τον δικό μου λογαριασμό του youtube για να χορέψουμε  με τα παιδάκια, να περάσουμε ωραία χωρίς διαφημίσεις», είπε για την ημέρα των γενεθλίων του μικρού Πάρη.

Ενώ πρόσθεσε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη παρέμειναν συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό της: «Μετά όχι απλά δεν το βγάλανε, αλλά άρχισε να βλέπει κάτι αυτοκίνητα, κάτι στη γη του πυρός που έψαχνε να πάει με την Ιωάννα και εγώ όμως δεν μπορούσα να δω, δεν μπορούσε στο μαγαζί μου να παίξει μουσική», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να παρακολουθεί χωρίς να δίνει συνέχεια στο θέμα.

Read More

And More