Δήμητρα Αλεξανδράκη για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Θεωρώ υγιές ένα ζευγάρι να ζητάει βοήθεια αν τη χρειάζεται»

Την επιλογή των καλών της φίλων, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη να ξεκινήσουν συνεδρίες για θεραπεία ζευγαριών, σχολίασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε βραδινή έξοδο και ανέφερε πως είναι καλό ένα ζευγάρι να ζητά βοήθεια όταν τη χρειάζεται.

Ακόμη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεκαθάρισε πως η σχέση της με το ζευγάρι – παρά τις φήμες που κατά καιρούς τις θέλουν τσακωμένες – είναι εξαιρετική και πως γνωρίζει πράγματα αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται να λέγονται όλα δημόσια.

«To δήλωσε; Δε τη προλαβαίνεις αυτή τη κοπέλα. Δε θέλω να αναφερθώ στο γεγονός ότι η Ιωάννα Τούνη πηγαίνει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε couple therapy, ούτε στο τι χρειάζεται κάθε ζευγάρι. Θα πω μόνο τα εν οίκω μη εν δήμω. Θεωρώ πολύ υγιές να ζητήσεις βοήθεια αν τη χρειάζεσαι αλλά δε θεωρώ ότι πρέπει να το πεις και δημόσια.

Με την Ιωάννα έχουμε μια πολύ δεμένη σχέση. Μη προσπαθείτε να βγάλετε κάτι διαφορετικό. Την αγαπάω, μιλάμε, γνωρίζω πράγματα που μου λες πολύ πιο πριν απλά, θεωρώ πως κάποια πράγματα δε πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Read More

And More