Δήμητρα Αλεξανδράκη – Ι am celebrity: «Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν το κοστολογώ»

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Ι am celebrity get me out of here του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που την ώθησε στην απόφασή της να βγει εκτός παιχνιδιού.

«Πέρασα ωραία αλλά οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες και από το Survivor, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν. Ο λόγος που έφυγα δεν ήταν αυτός, αλλά αποχώρησα για λόγο υγείας. Επειδή έχω δει τι βλακείες έχουν ειπωθεί, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο προσωπικά δεν τον κοστολογώ», ανέφερε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι περιπέτειας.

Όσο για την κατάσταση της υγείας της πριν αναχωρήσει για το παιχνίδι, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Γνώριζα και πριν πάω στο παιχνίδι για το πρόβλημα υγείας μου, δεν περίμενα ότι θα επιδεινωθεί. Οπότε είπα ότι δεν θα το το ρισκάρω» και τέλος αναφέρθηκε στον σύντροφό της: «Είχα την στήριξη του άνδρα μου και οι άνθρωποί μου στεναχωρήθηκαν που έφυγα. Αλλά δεν βάζω την υγεία μου πάνω από τίποτα». 

Read More

And More