Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απάντηση στις φήμες ότι έχει τσακωθεί με την Ιωάννα Τούνη και η αναφορά στον σύντροφό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το απόγευμα της Πέμπτης 2/2 βρέθηκε στην εκδήλωση που οργάνωσε η καλή της φίλη, Ιωάννα Τούνη για την επιχείρησή της. 

Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει τσακωθεί με την Ιωάννα Τούνη, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, με τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους.

«Εγώ δεν έχω τσακωθεί ποτέ με την Ιωάννα, από την άλλη όμως, η Ιωάννα με έχει κατσαδιάσει πολλές φορές. Δεν θέλεις να σε κατσαδιάσει η Ιωάννα Τούνη, θα σκάψεις μόνος σου λαγούμι και θα μπεις μέσα να κρυφτείς», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όσον αφορά τον σύντροφό της με τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σημείωσε: «Όταν θέλεις να προσέχεις την προσωπική σου ζωή, το κάνεις, αν πάλι θέλεις να εκθέσεις την προσωπική σου ζωή και αυτό το κάνεις. Είμαι εκτεθειμένη στα Media από 18 ετών, οπότε σήμερα στα 33 μου ξέρω πάνω κάτω που να πάω και να συμπεριφερθώ και ανάλογα. Βέβαια έχουν συμβεί περιστατικά που έρχονται δίπλα μας με κινητά, αλλά έχω ζητήσει με πολλή ευγένεια ότι είναι μια προσωπική μου στιγμή και δεν θα ήθελα να την δει όλος ο κόσμος. Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους αρέσει η κάμερα, είναι πιο σοβαροί, μην κοιτάς εμάς».      

Κλείνοντας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη περιέγραψε με χιούμορ πώς θα περάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο της λέγοντας: «Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, το ίδιο και ο άντρας μου και αν έχω κουράγιο μέχρι το βράδυ, μπορεί να φάμε και ένα πιάτο φαγητό μαζί». 

Read More

And More